Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  Автобусна подорож з дитиною – корисні поради

Подорож – з дітьки вимагає особливої підготовки та комфорту, адже тривалі переїзди дуже стомлюють навіть дорослих, а дітей - особливо. Тому до такої поїздки варто підготуватися заздалегідь, щоб вона не стала справжньою мукою як для маленького непосиди, так і для батьків та інших людей, які їхатимуть з вами.

Вчасно подбайте про квитки

Якщо ви плануєте подорож з дитиною, то про квитки варто подумати заздалегідь, щоб мати можливість забронювати місця якомога ближче до початку автобуса, де менше закачує. Перевізник Нашбус пропонує бронювання квитків прямо на сайті на рейси з України до Польщі та у зворотньому напрямку. До речі, для малих мандрівників діють спеціальні знижки: дітям віком до 5 років - 50% від вартості квитка, а для дітей від 5 до 12 років - 10%.

Підберіть зручний одяг та взуття

Висидіти на одному місці тривалий час – серйозне випробування для дитини будь-якого віку.  Щоб мінімізувати наслідки «сидячої» подорожі, подбайте щоб одяг малечі був максимально зручним – ніде не передавлював, не викликав подразнення на шкірі, добре пропускав повітря та вбирав вологу. Взуття також має бути зручним, яке швидко і легко знімається та одягається, щоб як тільки ви сядете в автобус, дитина могла зняти взуття і залишитися на сидінні в одних шкарпетках або гольфах.

Розваги в дорозі

В автобусі не побігаєш, а всі розваги обмежуються тихими іграми, щоб не заважати іншим пасажирам. Тому візьміть пару улюблених іграшок малюка і пару новеньких, які підходять для такого віку. Також, можна прихопити книжку, яку ви зможете почитати – це допоможе зайняти дитину, також в дорогу можна прихопити планшет, щоб дитина могла подивитись мультик, або  пограти.

Їжа та напої

Потурбуйтеся про запас води, її має бути досить багато, особливо якщо за вікном літо. Тут мова йде не про газовану воду і соки, які теж мають місце бути, а про просту чисту воду, яка вгамує спрагу. Їжа повинна бути легкою і перевіреною, ідеальний варіант для перекусів – горіхи, сухофрукти, печиво, фрукти і овочі.

Не забудьте медикаменти

Перед від'їздом обов'язково проконсультуйтеся у свого педіатра і дізнайтеся, що краще взяти від закачування та нудоти, також запасіться м'ятними льодяниками, вологими і сухими серветками. Решта списку як зазвичай має включати щось знеболююче, жарознижуюче, сорбент, антисептик, протиалергічний препарат, засоби від головного болю, бинт, пластирі та інші речі, які ви зазвичай берете з собою.

Довгу подорож в автобусі найкраще дитині перенести уві сні, тому, якщо є можливість, краще брати квитки на нічні рейси, так малюк зможе поспати і менше втомитися від дороги. До речі, захопіть з собою дорожню подушку і плед – це зробить подорож більш комфортною!

 

Created date : 2019-09-10
Added by: Natalia Redaktor

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.