Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  «Нашбус» дарує святкові знижки

Компанія «Нашбус» - лідер європейського ринку міжнародних пасажирських перевезень. Наша команда щоденно працює над комфортом та якістю ваших поїздок з України до Польщі та у зворотньому напрямку.

До Нового року «Нашбус» підготував своїм пасажирам приємний сюрприз. Роблячи все для вашої максимальної зручності та комфортну ми оголошуємо грудень місяцем знижок.

Дві міжнародні українсько-польські лінії «Нашбус» – Київ - Валбжих та Чернігів - Познань щодня до самісінького Нового року матимуть акційну ціну на квитки.

Замовивши квиток з України до Польщі та їдучи з будь-якого українського міста наших маршрутів ви отримуєте знижку у 30%.

«Нашбус» постійно дбає про наших пасажирів та пропонує вам зустріти Різдво та Новий рік у мальовничій столиці Польщі Варшаві, а також у містах Вроцлав, Познань, Краків, Лодзь, Катовіце.

Разом з «Нашбус» Новорічні та Різдвяні свята цього року стануть для вас по справжньому незабутніми та яскравими.

Поспішайте придбати квитки з України до Польщі зі знижкою у 30%. Адже «Нашбус» - ваш вищий комфорт подорожування.

Created date : 2017-12-08
Added by: «Нашбус»

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.