Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  «Нашбус» дарує святкові знижки

Компанія «Нашбус» - лідер європейського ринку міжнародних пасажирських перевезень. Наша команда щоденно працює над комфортом та якістю ваших поїздок з України до Польщі та у зворотньому напрямку.

Лише почався Новий 2018 рік, а «Нашбус» вже вирішив потішити своїх пасажирів та подарувати черговий приємний сюрприз. Роблячи все для вашої максимальної зручності та комфорту компанія і в перший місяць нового року запроваджує подарункові знижки.

Від 3 січня 2018 року «Нашбус» дарує вам святкові знижки від 20 до 30 % на вибраних маршрутах. Діятиме система знижок на двох міжнародних українсько-польських маршрутах компанії – Валбжих-Київ та Познань-Чернігів.

«Нашбус» постійно дбає про власних пасажирів та пропонує вам зустріти Різдвяні свята у мальовничих столицях Польщі та України – Варшаві та Києві, а також в інших містах курсування наших кофмортабельних автобусів.

Разом з «Нашбус» не лише Новорічні, а й Різдвяні свята для вас стануть незабутніми, яскравими та багатими на неймовірні емоції та враження.

Поспішайте придбати квитки на вибрані маршрути «Нашбус» зі святковими знижками від 20 і до 30%. Адже «Нашбус» - ваш вищий комфорт подорожування.

Created date : 2018-01-02
Added by: «Нашбус»

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.