Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  «Нашбус» дарує зимові знижки!

Компанія «Нашбус» - лідер європейського ринку міжнародних пасажирських перевезень. Наша команда щоденно працює над комфортом та якістю ваших поїздок з України до Польщі та у зворотньому напрямку.

Не встигла завершитись січнева Різдвяна акційна пропозиція, а «Нашбус» вже вирішив потішити своїх пасажирів та подарувати черговий приємний сюрприз. Роблячи все для вашої максимальної зручності та комфорту компанія продовжує дарувати вам знижки на квитки.

З 1 лютого 2018 року та протягом усього місяця «Нашбус» пропонує знижки на квитки для КОЖНОГО пасажира, який обере нашу компанію. Діятиме система знижок на двох міжнародних українсько-польських маршрутах компанії – Валбжих-Київ та Познань-Чернігів.

«Нашбус» постійно дбає про власних пасажирів та пропонує вам дістатися без жодних пересадок та затримок рейсом Київ-Валбжих зі столиці України до Житомира, Рівного, Львова, Катовіц, Кракова, Вроцлава, Свідниці та у зворотньому напрямку. А за маршрутом Познань-Чернігів ви зможете доїхати до Лодзі, столиці Польщі – Варшави, а також українських міст Луцьк, Рівне, Житомир та Київ та у зворотньому напрямку.

Поспішайте придбати квитки на «Нашбус» у лютому  та отримайте знижки на поїздку нашими комфортабельними автобусам.  Адже «Нашбус» - ваш вищий комфорт подорожування.

Created date : 2018-02-28
Added by: «Нашбус»

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.