Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  Подорожуємо з НАШБУС – вік не обмеження

Найчисельнішою групою серед туристів у Європі є люди старшого віку, у нас же існує стереотип, що подорожувати звично для студентів та молодих людей. Однак, це далеко не так. Часто люди старшого віку їдуть за кордон перевідати друзів чи родичів, дехто їде працювати, а багато хто, за новими враженнями.

Подорожі автобусом за кордон дуже вигідний варіант для людей старшого віку, і ось чому:

Подорожувати зручно. На відміну від авіа перельотів, подорож автобусом більш звична для людей старшого віку, тут немає перепадів тиску та температур. Подорож автобусом зручна та швидка. Якщо ви оберете нічний переїзд то у автобусі досить комфортно подрімати і, таким чином, згаяти час, а якщо ви не звикли спати у транспорті, то Wi-Fi та медіа-бібліотека з фільмами, серіалами та програмами допоможе вам насолоджуватись поїздкою. Перевізник Нашбус дбає про комфорт своїх пасажирів.

Замовляти квитки комфортно. Для замовлення онлайн-квитка на автобус вам потрібно перейти на сайт Нашбус зробити пару кліків і замовити квиток, а можна зателефонувати за номером контакт-центру +38 066 522 55 11 +48 66 522 55 11 і оператори забронюють для вас квиток.

Подорожувати автобусом вигідно. Одним  приємних аспектів поїздки автобусом є низька ціна, у порівнянні з вартістю квитків, наприклад, на літак. Крім того, слідкуйте за онлайн-пропозиціями перевізників, так можна придбати квиток зі знижкою. Адже набагато приємніше витратити зекономлені кошти на щось приємне для себе в поїздці.

Ми переконані, що вік – не причина обмежувати себе в нових враженнях та емоціях.

Нашбус пропонує для своїх пасажирів комфортні подорожі за маршрутом Україна-Польща та у зворотному напрямку.

Created date : 2020-03-05
Added by: Natalia Redaktor

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.