Contact us: UK +38 066 522 55 11 PL +48 66 522 55 11

новини:  Ярмарок Вакансій для заробітчан

16 травня у Вроцлаві, вже другий рік поспіль відбулась незвичайна   в своєму роді подія, котра об’єднала шукачів роботи за кордоном різних професій та роботодавців, які потребують компетентних працівників!

 

Ярмарок Вакансій для Мігрантів – захід, організований Фундацією Україна, мав за мету допомогти якомога більшій кількості кандидатів подолати основні перешкоди на шляху до їх бажаної кар’єри за кордоном.

 

Під час ярмарки кожен відвідувач мав змогу познайомитись з роботодавцями з різних галузей, задати питання щодо легалізації перебування та роботи в Польщі, а також взяти участь у цікавих тренінгах, пов’язаних з працевлаштуванням.


Компанія «НАШБУС» виступила партнером заходу, а також представила власні високоякісні послуги пасажирських перевезень  з України до Польщі та у зворотньому напрямку.

Питання безпеки та комфорту перевезення є важливими для наших пасажирів, а тому пріоритетним напрямком розвитку для нашої Компанії.

 Всі охочі відвідувачі виставки отримали в подарунок від нашої компанії подарункові карти на знижку -20%. Знижка діє на всіх маршрутах і напрямках компанії Нашбус.

 

Компанія «НАШБУС» - один із лідерів європейського ринку міжнародних пасажирських перевезень.

Created date : 2019-05-27
Added by: naszbus

We use cookies on our websites to help us offer you the best online experience. By continuing to use our website, you are agreeing to our use of cookies. Alternatively, you can manage them in your browser settings.